Да издирим ветераните

Тук е мястото за спомени, съвети и идеи на ветераните, завършили или учили в НШМ

Модератори: rado, jb, nookie_sil

jb
Site Admin

Да издирим ветераните

Мнениеот jb » 27 мар 2007 18:51

Идеята да съберем информация за завършилите или училите в Школата е стара, опитвали сме многократно да установим контакт, да проследим какво и къде работят и как Школата е подпомогнала тяхното кариерно или личностно развитие.

Имената на тези, които открихме, сме сложили в страницата.

Боян Йорданов - kopcheto /ако не се лъжа випуск 1992/ - пое инициативата преди време, и сега, макар и с известно закъснение :), добавям специална тема с тази цел.

Ще се радвам, ако по този начин успеем да установим контакт между бивши и настоящи ученици. Очаквам мнения, съвети, спомени, опит, идеи за развитие или подпомагане на Школата.

Помагайте колеги! Трябва да ги издирим заедно...може пък един ден да спретнем един лагер за ветерани...:)
Йонко Бушняшки
Председател на УС
Национална школа по мениджмънт

jb
Site Admin

Мнениеот jb » 31 мар 2007 22:51

NC странно какво чакаш?! Имаш невероятната възможност да си пръв тук сред някакви древни имена отпреди поне 15 години! Опиши се накратко и дай пример на ветераните! Ако не сте вие - успелите - няма смисъл от Школата - хвалете се, дайте пример на малките!

NC
Пописва

Мнениеот NC » 02 апр 2007 14:50

Не е ли малко... нескромно?
Пък и аз съм в началото на пътя си още...

jb
Site Admin

Мнениеот jb » 02 апр 2007 15:07

Е да...но твоето начало е едно доста добро начало...

Потребителски аватар
Felix
Маниакален писач
Контакти:

Мнениеот Felix » 02 апр 2007 20:47

Така и така сте отворили приказка... похвали се де! :wink:
Скромно или нескромно ти си си го постигнал, нали? :)

NC
Пописва

Мнениеот NC » 04 апр 2007 12:20

Ами хубаво! Аз съм Николай Чеботарев, завърших школата 2006 година (супер скоро...). Бил съм общо на три лагера досега. На първия лагер, заедно с ericartman (Делян)- станахме шампиони на бизнес играта. Всъщност бяхме толкова добри 8) :D , че ни поканиха да останем и втората смяна, за да ни обучат да водим игрите. И с това се занимавам всяко лято там. Освен това втората година имаше симулация на държава. Тогава поехме властта за първата смяна. И третата година беше много активна... И така, през този период допринесох с каквото можах за общата учебна кауза и НШМ. Завърших школата, влязох в СУ- Европеистика и след няколко месеца ми предложиха работа в Центъра за развитие на човешките ресурси, който се занимава с администрирането на европейските образователни програми за България (предполагам, че от тях Коменски, Еразъм и Леонардо да Винчи ще ви звучат познато). Сега се занимавам с нещо много интересно за мен и близо до това, което уча. Както казах, аз отскоро съм завършил и засега нямам какво толкова да разкажа. Но се радвам, че за да постигна това дотук трябваше само пълноценно да използвам възможностите, които ми предлага НШМ. Така и направих и ето- сега съм доволен! :) Затова, колеги, дерзайте! :D

Потребителски аватар
Pisobella
Пише, и то как
Година/прием: 2002
Контакти:

Мнениеот Pisobella » 05 апр 2007 00:27

темата е много яка :) евалата на всички
Don`t ask me why I smoke-I dont know,but I drink to get drunk!

Потребителски аватар
Felix
Маниакален писач
Контакти:

Мнениеот Felix » 06 апр 2007 21:54

Хей! Искам и аз симулация на държава! :roll:

NC, ние колко ще дерзаем не се знае, ама гледам, че си влезнал в серия, така че и ти дерзай :wink:

NC
Пописва

Мнениеот NC » 11 апр 2007 08:42

ХАХА, серия.. това ми хареса... ами дерзая си :D

Потребителски аватар
ericartman
Пописва

Мнениеот ericartman » 11 апр 2007 20:36

и мн правилно :respect: :)
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки

Потребителски аватар
xtacsrevenge
Пише, и то как

Мнениеот xtacsrevenge » 13 апр 2007 17:20

Аз все още уча в НШМ ,но имам една приятелка която го завърши преди
няколко години (от нея разбрах за лекциите ).Тя завърши училище и отиде в Франция да учи като едновременно и работи .От нея също разбрах ,че в чужбина много харесали дипломата от НШМ-то и й е била от полза :wink:
Shit happens!!!

jb
Site Admin

Мнениеот jb » 14 апр 2007 20:23

нека се регистрира тук и да разкаже за себе си

stuardesata
Чете, ама не пише

Мнениеот stuardesata » 02 авг 2007 09:38

Ми хайде тогава и аз да се представя
JB ме знае но за останалите

Александър Ангелов - завършил 2006 (сега ще вземам ДИ)
завършил 1 АЕГ с ericartman
на онзи прословут лагер за който говори Ники на полуфинала на 4 пъти акциите на банката достигаха 0 благодарение на мен и Живко
Сега ще съм студент в Хага - Международен бизнес и мениджмънт (забавното е че повечето от нещата ще трябва да ги уча пак)

Потребителски аватар
bebeto_1988
Пописва
Година/прием: 2003
Контакти:

Мнениеот bebeto_1988 » 02 авг 2007 13:41

абе маи не само jb те знае.Стюардесата я знаят много хора :lol: Браво на теб, ще учиш в Хага, успех.
One dream, one life, one addiction ... One Delight!!!

vladis
Лъже се и да пише

Мнениеот vladis » 28 окт 2007 11:44

Здравейте,
и аз на свой ред да се представя. Завърших 2006 г. и за момента уча испанска филология в СУ. Обучението в школата ме научи на това да запаметявам повече неща за по-малко време.... и на известна дисциплина бих добавил. Относно работата-има полза, откривам лесно грешките в управлението на началниците ми, когато работех и знаех решенията им :) След време искам да започна самостоятелен бизнес и само чакам да завърша.

Потребителски аватар
Pisobella
Пише, и то как
Година/прием: 2002
Контакти:

Мнениеот Pisobella » 16 ное 2007 00:29

аха,и аз научих много полезни неща. В момента работя в сферата на търговията и осъзнавам че има доста работи които съм научила и ми помагат :) като цяло .... стига да бях завършила школата по-скоро щях да си спомням доста повече неща... ( аз съм випуск 2004 ) :) определено имаше смисъл - школата май беше едно от най-умните неща които направих в безделническите си ученически години по това време :)
Don`t ask me why I smoke-I dont know,but I drink to get drunk!

Потребителски аватар
LiskO
Чете, ама не пише
Година/прием: 2007
Контакти:

Re: Да издирим ветераните

Мнениеот LiskO » 27 апр 2010 18:09

Айде аз съм към старата школа,
ще отварям фирма след един месец, намерих си екип спонсор... организирам си всичко сам...
Нещатата за сега вървят добре, е има и трудности, в идеите... но се надявам всичко да е стабилно
и да мога да използвам знанията (които немога да кажа, че са много, но все пак съм над другите
в отношение реклама, предприемачество, вземане на решения, делови сделки и т.н.)
Ай ако искате да се свържете с мене Едно ЛС няма да е излишно.

Много съм доволен от курса и не съжалявам за моментите изживяни в школата :)
Изображение

Потребителски аватар
am1cooL
Пише, и то как

Мнениеот am1cooL » 06 дек 2010 03:24

Казвам се Николай Цончев. Учих в НШМ, но ми се наложи да прекъсна по независещи от мен причини.

Към този момент съм студент трети курс в един конкурентен на УНСС вуз. Уча това, което винаги исках да уча - икономика на индустрията. Записах и специализация - международен бизнес и предприемачество, и макар по този начин да имам лекции и упражнения, плътно от Понеделник до Неделя, реших да развия и умения от друг характер,и започнах курсове по Linux и PHP/MySQL.

Уменията и знанията натрупани през обучението ми в НШМ, ми помагат изключително много в обучението. Получих една чудесна, здрава основа, върху която непрекъснато надграждам нови знания. Макар колегите ми да са завършили икономически гимназии, а аз обикновено СОУ, с помоща на знанията получени през съботите и неделите на моя ученически живот, и лагера в Ковачевци, аз не само съм наравно с тях, но и ги превъзхождам понякога.

Благодаря, Национална школа по мениджмънт за това, което ми даде.
///

Stilian
Чете, ама не пише
Година/прием: НШМ беше НШМС

Мнениеот Stilian » 13 фев 2013 15:13

Здравейте на всички!
Ето и един от динозаврите - Казвам се Стилиян Андонов и завърших Школата през....абе много отдавна (1994), когато още името и се съкращаваше на НШМС и Людмил Ковачев вилнееше под прозвището и с титлата "Шефа". И до сега си спомням лагер-школите, като едни от най-готините ми гимназиални изживявания - сигурно не-повече то 40 часа сън за две седмици, китари, жега и изпити.

TerrorismusKhan
Пописва
Година/прием: 2011
Контакти:

Мнениеот TerrorismusKhan » 23 юни 2013 15:30

Stilian написа:името и се съкращаваше на НШМС
За по-скоро завършилите Школата може ли да уточниш какво точно е значело НШМС
<fb:like-box href="http://www.facebook.com/platform" width="292" show_faces="true" stream="true" header="true"></fb:like-box>

Върни се в “Възпитаниците на Школата”